CIAO TOSCANE WEEKEND

ERA BELLISSIMA
Het was geweldig, wat een avontuur.... Wat begon als een ballonnetje oplaten binnen de groep eindigt in een fantastisch evenement met een deelname van 25 bikers. Het lustrum weekend wat zoals gebruikelijk in het teken stond van saamhorigheid, gezellig fietsen, sportieve rivaliteit, culinair genieten en ontspanning en gezelligheid was op alle fronten geslaagd. Zeker ook door alle efforts die Oscar had gedaan om ons verblijf tot een succes te maken.

Onze eerste dag begon met wat pech. Enkele fietsen waren van de fietstrailer gevallen. Daarbij was het frame van de fiets van Martijn gescheurd. Een snelle actie om een fiets te huren zorgde er gelukkig voor dat hij tijdens de lunch weer bij de groep kon aansluiten. De lunch was een memorabele lunch bij Paula. Heerlijke schalen met vleeswaren, orzo salade en panzanella werden geserveerd. Dat alles met een combinatie van lekkere wijn. Een Italiaanse lunch zonder afsluiting van een espresso en cantuccini is natuurlijk niet mogelijk.

Daarna was het tijd verder te rijden, we moesten uiteindelijk nog de route vervolgen naar Siena. Met een fantastische finale naar Piazza del Campo hadden wij onze finale van de Strade Bianche gereden. Op de terugweg kwamen nog een paar stevige heuvels maar dat mocht de pret niet drukken….