Op 26 en 27 september hebben we met een grote groep het Ciao Cycling Uden weekend gehad. De commissie had een mooie locatie geregeld voorzien van goed ontbijt en een prima bar. 

Op zaterdag hebben we een rustige ronde gereden in de buurt van Apeldoorn en Radio Kootwijk. Een tocht door prachtige natuur en zonder al te veel technische uitdagingen. We konden daardoor lekker gezamenlijk rijden en genieten van het weer, de omgeving en een heerlijke lunch. Aan het einde van de middag hadden we toch mooi 80 km gefietst waarna we konden genieten van een heerlijk diner. Waarbij overigens door sommigen ook een drankje werd genuttigd.

Op zondag ochtend bij het ontbijt was de schade al snel zichtbaar. Gekreukte gezichten, kegels, ondergespuugde bedden etc. Maar de roereieren met spek en het heerlijke ontbijt deed de meesten van ons goed.

Om kwart over 9 stond iedereen weer start klaar om op de MTB te stappen. De route van Eerbeek / Rheden was een stuk zwaarder en technischer dan de dag daarvoor. De benen van sommigen voelden ook minder sterk van de vele kilometers de dag tevoren en de genuttigde alcohol van zaterdag avond. Toch zijn we dit jaar allemaal zonder kleerscheuren thuis gekomen, wat een flinke winst was ten opzichte van het jaar ervoor!

IMG_6249.jpg

Comment